Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. október 20-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 177/2016. (X. 20.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft. által üzemeltetett főzőkonyha gazdálkodásának bemutatására benyújtott tájékoztatót  és az alábbi határozatot hozta:

                                                

1./   A Képviselő-testület tudomásul vette a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft. által üzemeltetett főzőkonyha gazdálkodásának bemutatására elkészített költségelemzést.

2./   A Képviselő-testület a közszolgáltatási szerződés módosítására vonatkozó javaslatot a határozat melléklete szerinti szövegezéssel hagyta jóvá és az abban rögzített 2.000.000,- Ft feladatfinanszírozást szolgáló egyszeri kiegészítő támogatás kifizetését rendeli el Közszolgáltató részére.

3./   A Képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy a közszolgáltatási szerződés módosítását az önkormányzat képviseletében aláírja, továbbá a költségvetési rendelet módosításáról gondoskodjon úgy, hogy az általános tartalék terhére kerüljön átcsoportosításra a gazdasági társaság szerződésben rögzített működési célú támogatása.

 

Határidő: 2016. november 30.

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 Melléklet

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző