Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. október 20-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 181/2016. (X. 20.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a település kulturális feladatainak jövőbeni ellátására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.    Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a település kulturális feladatainak jövőbeni ellátása érdekében művelődésszervezői álláshely pályázati közzétételéről döntött határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony keretében, a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény szerinti díjazással, művelődésszervező, vagy andragógus művelődésszervező-szakirány, vagy kulturális menedzser főiskolai végzettséggel, november 17-ei pályázatbenyújtási, november 24-ei pályázat elbírálási határidővel akként, hogy a benyújtott pályázatokat a 2016. november24-én tartandó ülésén bírálja el, ahol lehetőséget biztosít a pályázóknak a döntéshozók előtti személyes bemutatkozásra.

2.    A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a pályázati felhívás közzétételéről, valamint az egyes határidőkhöz kapcsolódó előkészítő munka elvégzéséről gondoskodjon.

 

Határidő: azonnal

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző