Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. február 18-án megtartott rendkívüli zárt ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az alábbi döntést hozta:

 18/2016. (II. 18.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Pete István gombai lakos által a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara által hozott állásfoglalással szemben benyújtott kifogást és az alábbi döntést hozta:

 

 

1.    A Képviselő-testület a Pete István gombai lakos (a továbbiakban: kifogást tevő) által – a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Megyei Elnökségének FOBIR-02604-3/2016. számú, helyi földbizottsági feladatkörben hozott állásfoglalása ellen – benyújtott kifogást elutasítja.

2.    A Képviselő-testület tájékoztatja a kifogást tevőt, hogy a képviselő-testületi döntéssel szemben bírósági felülvizsgálatnak van helye, a keresetlevelet Gomba Község jegyzőjénél a döntés kézhezvételétől számított 30 napon belül lehet előterjeszteni.

3.    A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a döntésről a helyi földkiadó bizottságként eljáró szervet, a kifogást tevőt és a mezőgazdasági igazgatási szervet haladéktalanul tájékoztassa.

 

Határidő:        értelemszerűen

Felelős:           Kósa Erzsébet Anikó jegyző

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző