Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. február 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

26/2016. (II. 25.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a sportpálya használati díjának megállapítására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület a Kenyeres-kertben lévő bekerített labdarugó pálya használati díját világítás nélkül nettó 2.500,- Ft/óra, világítással nettó 3.000,- Ft/óra bérleti díjban tervezi meghatározni.

 

2.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a gombai sportegyesület alapításában résztvevő, jövőbeni alapító tagokat megkeresve bocsássa számukra véleményezésre a bekerített labdarugó pálya használati díjazásának tervezetét és kérje ki véleményüket egy - a pálya használatára vonatkozó – lehetséges együttműködési megállapodásra vonatkozóan.

 

3.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy

a)      a sportegyesület megalakulása esetén az együttműködési megállapodás tervezetéről a 2016. szeptemberi soros ülésre készítsen előterjesztést,

b)      a sportegyesület megalakulásának elmaradása esetén a 2016. szeptemberi soros ülésre készítsen előterjesztést a pálya használati díjának bevezetésére vonatkozóan.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős:   Lehota Vilmos polgármester

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző