Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. február 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

27/2016. (II. 25.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a KEOP-1.3.0/09-11-2013-0027 azonosítószámú projektben létrehozott vagyonelemek átadására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.    A Képviselő-testület a Gomba Község Önkormányzata mint kedvezményezett által „A lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátása – Ivóvízminőség javítás Gomba és Bénye településeken” című és KEOP-1.3.0/09-11-2013-0027 azonosítószámú projektben Bénye község közigazgatási területén létrehozott és felújított, a határozat 1. és 2. számú mellékletében felsorolt vagyonelemeket összesen 47.321.052,- Ft értékmegjelöléssel, közcélú adományként, térítésmentesen átadja Bénye Község Önkormányzatának mint ellátásért felelősnek.

 

2.    A Képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy Bénye Község Önkormányzatát a határozat és mellékleteinek megküldésével értesítse a térítésmentes átadásról, egyúttal az aktiválás időpontjában üzemeltető által átvett vagyonelemek Gomba Község Önkormányzatának nyilvántartásaiból történő kivezetéséről gondoskodjon.

 

Határidő: 2016. március 16.

Felelős:   Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző