Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. február 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

33/2016. (II. 25.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a cafetéria szabályzatok tudomásul vételére vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.    A Képviselő-testület a Gombai Gólyafészek Óvoda 2016. évi cafetéria szabályzatát a határozat 1. melléklete szerinti szövegezéssel tudomásul veszi.

2.    A Képviselő-testület a Gombai Polgármesteri Hivatal 2016. évi cafetéria szabályzatát a határozat 2. melléklete szerinti szövegezéssel tudomásul veszi.

3.    A Képviselő-testület az önkormányzattal közalkalmazotti jogviszonyban állók 2016. évi cafetéria szabályzatát a határozat 3. melléklete szerinti szövegezéssel jóváhagyja.

4.    A Képviselő-testület felkéri a munkáltatói jogkört gyakorló intézményvezetőt, jegyzőt és polgármestert, hogy a béren kívüli juttatások biztosításáról a szabályzat alapján gondoskodjon.

 

Határidő: azonnali

Felelősök: Tóthné Szegedi Judit intézményvezető

                  Kósa Erzsébet Anikó jegyző

                  Lehota Vilmos polgármester

 Gombai Gólyafészek Óvoda Kafetéria szabályzata  Gombai Polgármesteri Hivatal Kafetéria szabályzata      Gomba Község Önkormányzata Kafetéria szabályzata

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző