Vissza

KIVONAT

 

a képviselő-testület 2016. április 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

72/2016. (IV. 28.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta az óvodafejlesztés pályázati lehetőségeire vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

  1.  A Képviselő-testület a Gombai Gólyafészek Óvoda (Gomba, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 6., hrsz 715/2) fejlesztésére a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében meghirdetett „Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése” című, VEKOP-6.1.1-15 kódszámú felhívására 143.681.908,- Ft főösszegű támogatási kérelmet nyújt be „Óvodai infrastruktúra-fejlesztés a Gombai Gólyafészek Óvodában” címmel.

 

  1. A Képviselő-testület az 1. pontban nevesített támogatási kérelemben rögzítettek végrehajtására a Pest Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft-vel Konzorciumi megállapodást köt, a megállapodás aláírására a polgármestert felhatalmazza.

 

  1. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a támogatási kérelem összeállításáról és benyújtásáról gondoskodjon.

 

Határidő: 2016. május 31.

Felelős:  Lehota Vilmos polgármester