Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. április 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 76/2016. (IV. 28.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a Tápióvidék Natúrparkkal kapcsolatos előterjesztést és döntését az alábbiak szerint hozta meg:

1.    Gomba Község Önkormányzat Képviselő-testülete elvi támogatást nyújt a Tápióvidék Natúrpark létrehozásának szándékhoz és a natúrpark névhasználati cím adományozásához szükséges megalapozó szakmai háttértanulmány elkészítésével megbízza a Tápióvidék Természeti Értékeiért Közalapítványt (2711 Tápiószentmárton, Kossuth L. u. 3.).

2.   A Képviselő-testület a Tápióvidék Natúrpark létrehozásának elvi támogatásával egyidejűleg a natúrpark képviseletére és az operatív feladatok koordinálására, végrehajtására a Tápióvidék Természeti Értékeiért Közalapítvány munkaszervezetét jelöli meg.

3.   A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről a Tápióvidék Természeti Értékeiért Közalapítvány munkaszervezetét tájékoztassa.

 

Határidő: 2016. május 20.

Felelős: Lehota Vilmos polgármester